Living in a lie Vs Don't speak

 Daca ar fi sa aleg intre cele doua formatii, Guano Apes sau No Doubt, ar fi foarte simplu, prima ar castiga detasat. Insa daca e sa aleg intre cele doua melodii, sincer nu stiu pe care as putea sa o vad castigatoare. Ca si cariera si performanta artistica Guano Apes sunt cu mult deasupra celor de la No doubt. Cele doua melodii merg cam pe aceeasi linie melodica si trateaza cam acelasi subiect, ambele reusesc sa-ti trezeasca sentimente dintre cele mai intime si profunde, te ating la coarda sensibila. Sandra Nasic (solista Guano Apes) are insa o voce mult mai puternica decat a lui Gwen, o voce capabila sa duca in spate si sa reprezinte o formatie rock, pe cand Gwen nu face decat, la fel ca si videoclip, sa centreze imaginea asupra ei. Gwen a adus prea mult sclipici in formatie si asta s-a vazut si in ultimele albume, cand formatia s-a lasat influentata de ea, alunecand usor inspre pop, reggae si hip-hop, de asta poate ca pana la urma destramarea formatiei nu a fost neaparat un lucru rau. Din pacate nu acelasi lucru l-as putea spune despre Guano Apes, care si-a pastrat mereu latura agresiva dar au si reusit sa te mangaie cu balade superbe. E trist ca formatia s-a despartit, mi-as fi dorit foarte mult sa fiu la un concert de-al lor, dar cine stie, poate se vor reuni, au facut-o si altii, de ce nu si ei?! 
 Si totusi, care melodie e mai buna?
VS

miercuri, 11 februarie 2009

4 Comments:

emike said...

oh..come on man!!.:>..eu zic ca aceste doua melodii..chiar nu pot fi comparate..adica..nah..fiecare e extra mega faina..si chair nu le poti compara..mai ales sa alegi una din astea doua!!..oricum mega tari!!:)

Lomaxx said...

hmm... si eu care ma gandeam ca vei alege don't speak :P
mdaa.. e greu de luat o decizie :)

lore said...

Amandoua piesele imi plac mult, dar daca chiar ar fi sa aleg una din ele clar as alege don't speak... Poate pt ca am mult mai multe amintiri legate de piesa asta, i donno.

Lomaxx said...

umm.. da lore... don't speak are avantajul ca a fost mai difuzata si mai e inca si acuma, pe cand living in a lie, nu am auzit-o niciodata la radio :(