the return of placebo


 Cam asa arata biletul de la concertul Placebo de acum 3 ani, ce s-a tinut in Bucuresti, la Arenele Romane, in fata a 6000 de persoane. Dupa cum au promis atunci la iesirea de pe scena, cei de la Placebo se reintorc in acest an, in 21 iunie, din pacate cu un alt tobosar, dar pe care tot Steve il cheama, sa speram ca va face treaba buna.
 Daca data trecuta am avut parte de peripetii pe drum, intarzierea trenului cu doua ore, accident inainte de Deva, trenul lovind o dacie, tarand-o vreo 200 de metri, acolo alte doua ore de asteptat; inlocuirea locomotivei cu o alta, care s-a stricat inainte de Brasov, unde am mai stat inca o ora, proasta organizare a concertului si sunetul prost, dar toate recompensate de show-ul oferit de Brian si compania; sper ca de data asta organizatorii sa puna lucrurile la punct, intrarea sa se faca cum trebuie si sa nu mai fim tratati ca niste oi ce se ingramadesc in staul si formatia sa ne incante cel putin la fel cum au facut-o data trecuta si desigur sa ii mearga chitara la Special Needs, iar acuma ar fi frumos sa cante si Without you i'm nothing si melodii de pe albumele mai vechi sau melodii mai putin cunoscute (cum e Leni de exemplu).  
 Concertul face parte din turneul de promovare al noului album, care dupa vorbele lui Brian va suna ceva mai diferit decat cu ce ne-a obisnuit pana acum. Hmm... astept cu neradbare si albumul, dar mai ales concertul.


.:: Placebo-Leni ::. 

marți, 17 februarie 2009

0 Comments: